Halve finales van start

Vanavond staat de eerste halve finale van de StayHome League op het programma, in Café Lobbes worden de Wiekwerpers ontvangen. De halve finale wedstrijd tussen Majestic Five en ’t Kreugje word komende zaterdag gespeeld. De returns van beide wedstrijden vinden plaats op 22 april in ’t Kreugje.

Rick van de Pol blikt alvast vooruit: Het zou mooi zijn als de clubs elkaar vandaag en zaterdag in evenwicht houden en er op de beslissende avond nog van alles mogelijk is. Maar hoe dan ook gaan we er als café zijnde alles aan doen om er een fantastiche avond van te maken. We willende ons ook graag als hét dartscafé van Hoevelaken profileren. Daarom ben ik blij dat gesprekken met alle aanvoeders hebben geleid tot het besluit om voor de returns te kiezen ’t Kreugje als toneel.

Aanvoerder van de Wiekwerpers John Kok heeft een andere visie op die beslissings avond. “We reizen vanavond rond 8 uur af richting Café Lobbes met een sterke selectie. Wat ik erover los kan laten is dat Maarten Julsing wederom word ingezet op het enkel spel en dat Van den Hoeven word gespaard voor de singels. Dus op papier zouden we vanavond meer dan een hele goede stap in de richting van die finale moeten zetten.”