Aron Kok ziet kansen

Door de absentie van spraakmakers als Timmer, Van den Hoeven, Kok (Niels) en De Haas ziet Aron Kok mogelijkheden voor de heren van D.C. Kruiskamp.

Aron: “Het zijn vooral de stabiele jongens die deze editie van de Masters laten schieten. De mannen die nu aan kop gaan hebben moeite het niveau vast te houden en beginnen te wankelen. Joost van den Heuvel is een gevaarlijke outsider en ik denk dat hij uiteindelijk die grote beker de lucht in mag tillen. Mijn carrière moet nog wat rijpen voor ik om de titels mee ga doen. Maar ik droom er stiekem van om Joost op de laatste speelavond aan de titel te helpen, voor het oog van de camera. Een Robert Withaar de Jong scenario zou geweldig wezen.”

Een rooskleurig vooruitzicht voor D.C. Kruiskamp dus als het aan Kok ligt. Maar niet iedereen is ervan overtuigd dat “The 100kg Beast” de tv sensatie van dit seizoen zal zijn.

Willam de Bruin: “Aan de praatjes van Kok heeft het nooit gelegen. Maar zolang meneer drukker is met verloten strandstoelen dan het gooien van pijlen zie ik het somber in. Komende vrijdag al zal ik hem alle hoeken van het bord laten zien mocht ik hem treffen.”