Corona treft Majestic

Majestic 2 neemt het vanavond op tegen de hoofdmacht van ’t Kreugje. Het team van aanvoerder Dennis Willemsen genoot op voorhand de favorieten status. Maar de test resultaten tijdens een verplichte keuring vallen alles behalve goed uit voor de darts grootmacht.

De selectie waarmee Majestic richting ’t Kreugje zou vertrekken bestond uit Willemsen, Niemeijer en De Haas. Van het drietal zal alleen De Haas aanwezig zijn tijdens de openingswedstrijd. De overige twee hebben zich wegens quarantaine verplichtingen af moeten melden. Gelukkig heeft Majestic 2 met André van de Bunt een waardige vervanger gevonden. Op papier een krappe selectie maar met een ervaren spelers als De Haas naast zich verwacht Van de Bunt dat dit geen probleem hoeft te zijn.

Ook bij ’t Kreugje is een basis speler uitgevallen. Aron Kok zal de opening van de StayHome League aan zich voorbij moeten laten gaan. De reden van afzeggen is nog onbekend. Maar de HDO sluit niet uit dat Kok, lid van de Ali B fanclub, het moeilijk heeft met het nieuws rond de Nederlands/Marokkaanse straatrapper. Hij zal vervangen worden door Daan van der Woude.

Live stream

De wedstrijd tussen ’t Kreugje 1 en Majestic Five 2 zal vanavond om 20:30 uur beginnen. Omdat het de openingspartij betreft zal deze live te volgen zijn via YouTube. En wie dacht dat het met uitvallers bij dartspelers bleef zit er naast. Presentator Peter van den Berg die deel neemt aan Dry January voelt zich niet sterk genoeg om achter de desk plaats te nemen en zal dus ook afwezig zijn.