De HDO maakt het waar!

De HDO maakt het waar!

Al sinds de opening blaast de HDO hoog van de toren. Ze zouden het darten in Hoevelaken wel even op de kaart zetten. Dus de verwachtingen waren hoog gister avond tijdens de ‘Grande Opening’ van de dartsbond.

Het massaal toegestroomde publiek zag hoe Sportcafé de Slag was omgetoverd tot een ‘darts center’. En ook de lokale media was aanwezig om te zien hoe de bond zich presenteerde. Edwin de Jong deed het openingswoord het zei het volgende:

“Wij zijn de HDO, de Hoevelaken Darts Organisation en zijn ontstaan doordat we met een aantal jongens de handen bijeen hebben gestoken om een dartscompetitie op te zetten in Hoevelaken. Met als doel het darten terug te brengen naar de kroeg en het darten zo terug te geven aan de gewone burger.”

Verder liet De Jong weten dat de bond zich inzet voor de ‘mindere goden’ en men geen 180’ers hoeft de verwachten. De HDO zal deze spelers de kans bieden om te acteren binnen een topsportklimaat.

Vervolgens nam Milan van den Hoeven het woord. Hij bedankte de sponsoren, Niemeijer Amersfoort, Stukadoorsbedrijf Geurtsen, Sportcafé de Slag en BebrO. Ook toonde hij de trofee waar vanaf 22 maart tijdens de Hoevelaken Darts Masters om gestreden word.

Toen Andrew Vincent de microfoon ten handen nam volgende het hoogte punt van de presentatie. De Slag werd vol geblazen met rook en muziek schalde door de speakers. Over de muziek heen kondigde Andrew de voorzitter aan. “Some people dream about gold, some people talk about silver but we wait in proud to Brons. Johnny ’the chairmen’ Brons!” Jan Brons doemde op uit de mist. De kerst verse voorzitter wierp de symbolische eerste pijl namens de club en wenste de spelers veel 180’ers toe.

De presentatie kwam hiermee ten einde en werd vervolgd door een darttoernooi. Het publiek was uitgelaten door de spectaculaire opening en de HDO heeft alle verwachtingen waar gemaakt.

Bekijk de beelden van de opening via Facebook!