“Don Daniël” gaat in op boeking

“Don Daniël” gaat in op boeking!

Afgelopen zaterdag is “Don Daniël” beter bekend als Daniël Bezembinder ingegaan op een boeking van de HDO. Hiermee is voor de organisatie een einde gekomen aan een lange zoektocht.

De ambitie om van het Hoevelaken Open meer dan een doorsnee darttoernooi te maken is hoog. Maar één van de belangrijkste ingrediënten lag zwaar op de maag, een geschikte DJ.

Een eerste poging om Feest DJ Bunt in te lijven mislukte. “Zo rond die feestdagen zit mijn agenda altijd compleet vol. De meeste aanvragen moet ik dus afwijzen. Voor de HDO had ik graag een uitzondering gemaakt maar dat ging echt niet.” aldus de feest DJ. En ook meester van het vinyl Erik Niemeijer kon geen gaatje vrij maken.

Don Daniël was geen voor de hand liggende keuze, ook de DJ zelf was verrast door de interesse van de bond, zo vertelde hij: “Zelf heb ik niet zoveel met darten en de meeste HDO-leden zijn een aantal generaties ouder dan ik dus het boekingsverzoek kwam voor mij echt uit de lucht vallen. Vooral ook omdat ik geen enkele ervaring heb op dit vlak.” Maar tijdens een gesprek met de bond kwam zijn voorliefde voor Nederlandstalig muziek ter sprake en was de HDO overtuigd. “Ik vertelde dat ik ‘s morgens het liefst m’n werk bus in stap met een Cup a Soup en een overdosis smartlappen. De meeste mensen doen dit om 4 uur, wat dat betreft ben ik misschien een rare gozer maar ik voel me daar goed bij.” Zegt Bezembinder lachend.