Exotisch begin van het seizoen

Exotisch begin van het seizoen

Naast de vele debutanten in het speelveld zal er vanavond ook een debutant achter de bar verschijnen. De beeldschone “Foxy” Roxy zal de darters van hun drankjes voorzien. Zij zal publieksfavoriet Angèla, wiens agenda conflicteert, tijdelijk vervangen.

Ook Pino jr. zal naar alle waarschijnlijkheid na lange tijd zijn opwachting maken. Dat zijn debuut samenhangt met die van de sexy blondine ontkent hij in toonaarden. “Haha, welnee ik ken die meid geeneens.” De verklaring van de Café Lobbes kapitein is een stuk onschuldiger van aard. “Schreuders, onze hoogst genoteerde speler, is recentelijk vader geworden. Als aanvoerder voel ik mij verantwoordelijk om persoonlijk op zijn alcoholgebruik toe te zien.”

De zoektocht naar een barvrouw duurde niet lang vertelde Tamar Root: “Het toetreden van DC Kruiskamp werkt als een vrouwen magneet op het sportcafé. We hadden de vrouwen voor het uitkiezen, dat was in het verleden wel anders. Laten we wel wezen die jongens zijn natuurlijk helemaal afgetraind daar worden vrouwen nou eenmaal wild van. Bovendien hebben darthelden sowieso een aanzuigende werking op vrouwen. Kijk maar naar Raymond van Barneveld.”

De door André Bunt geïnitieerde aanpassingen zullen vandaag voor het eerst van kracht zijn. Daarnaast zal ook de 9-darter (vanaf 301) dit seizoen punten opleveren en plaatsen speelronde winnaars zich voor de Cup Winners’ Cup. Verder is de Order of Merit vanaf dit seizoen actief.