Buis ziet training in het water vallen

Buis ziet training in het water vallen

Het had vanavond de generale repetitie moeten worden voor Raymond Buis. Na een week op hoogtestage te zijn geweest in Limburg zou hij vanavond in Topsportcentrum “Lobbes” een laatste training, onder toeziend oog van onder andere Dennis “The Red Destroyer” de Haas, ondergaan.

Gewapend met een vers aangeschafte dartblouse van “Designer Outlet Roermond” zou hij zijn strijdplan voor de kraker tegen Edwin de Jong vormgeven. Een late afmelding van Pino van Doornik JR zorgde echter voor roet in het eten.

Raymond was zelf te geëmotioneerd om te reageren naar de HDO. Zijn vrouw Marijke wou wel wat kwijt. “Ray zit helemaal stuk. Hij heeft de documentaire van zijn naamgenoot (van Barneveld, red.) nu al 5 keer gekeken sinds vanmiddag. Hij praat zichzelf zo in de put. Deze hele week heeft hij in ons vakantiehuisje staan gooien om van zijn darteritus af te komen. En nu deze dreun. Als gezin doen wij er alles aan om Raymond fit te krijgen voor zaterdag”.

Namens het volledige bestuur van de HDO wensen wij Raymond veel sterkte met het herstel.

De HDO ging in gesprek met de leider in het TOTO-klassement, André van de Bunt. Hoe hij de kansen van Buis inschat valt later deze avond te lezen.