HDO met ijzersterk team voor eerherstel

HDO met ijzersterk team voor eerherstel

De afgelopen twee uitzendingen waren de technische problemen groter dan ooit. Door afwezigheid van Van den Berg zal een nieuw duo aantreden om de wedstrijden Willemsen – Bouw van commentaar te voorzien.

Het natuur talent van Van den Berg is nauwelijks vervangbaar en co-commentator Florijn is met zijn dartkennis ook een groot gemis. Maar met invallers Schreuders en Withaar de Jong heeft de HDO vanavond een ijzersterk koppel in huis. De twee staan bekend om hun parate kennis en achtergrond informatie. Ook een derde man zal zich vanavond op de achtergrond bij het tweetal voegen. Milan van den Hoeven zal de avond technische in goede banen leiden. “Ik heb De Jong gesommeert even rust te nemen. Laten we wel wezen de verbindingen worden er niet beter op. Ik vind het hartstikke leuk om proxy-instellingen te doen en routers te configureren, bovendien komt m’n MBO IT-beheer (niveau 4) me zo nog goed van pas.”

Met dit team van specialisten hoopt de HDO een vlekkeloze uitzending op de beeldbuis te bewerkstelligen en hiermee de eer te herstellen.