HDO neemt concept voorstel van Timmerman

HDO neemt concept voorstel van Timmerman in overweging

De HDO ontving van Richard Timmer conceptvoorstel waarmee de vrijdagavond competitie om korte termijn voortgezet kan worden.

“Nu ik aan huis gekluisterd ben zit ik veel op m’n racefiets en vindt het heerlijk om s’avonds lekker ontspannen te schetsen onder het genot van een licht alcoholische versnapering.“ aldus Richard Timmerman.

In zijn voorstel word de middelste van de 3 vaste banen gesloten. Zodat er voldoende afstand is tussen de 2 overige banen. Onder de overkapping buiten op het terras zullen de 3 mobiele banen worden geplaatst. Ook hier is eenvoudig de 1,5m te waarborgen. Met dit concept zou de competitie volgens Timmerman vanaf 1 juni binnen de corona richtlijnen voortgezet kunnen worden.

De HDO is positief over het voorstel, zeker nu de weersomstandigheden het toe laten. “Een mooi concept. Dat The Outdoors hier sportief voordeel aan hebben zouden we dan voor lief moeten nemen.”

Ook Hans Root is enthousiast maar plaatst een grote kanttekening. “Het is zo dat vanaf 1 juni de terrassen open mogen maar men moet dan verplicht zitten. Horeca Nederland voort gesprekken over dit onderwerp. Dit is natuurlijk essentieel dus ik zal die gesprekken af moeten wachten om een definitief akkoord te kunnen geven.”

Zodra er meer bekend is gaan Root en de HDO opnieuw om de tafel zitten. Maar vooralsnog ‘Stay home if you love the darts’ .