HDO wijkt uit voor finale avond

Wederom een aanscherping van de corona-maatregelen en dus voerde de HDO afgelopen week gesprekken met het oog om de finale ronde van de Darts Masters. De 8 ronde durende competitie ging in 2020 van start en werd sinds dien al meerdere malen onderbroken. Een nog verder uitstel genoot daarom niet de voorkeur van de darts organisatie.

Na alle opties te hebben afgewogen is besloten met het slotstuk van de competitie in beperkte deelname af te ronden. De 4 spelers (Joost, Edwin, Dennis en Maarten) die nog in strijd zijn om Arjan Timmer op te volgen als winnaar zullen het onderling tegen elkaar opnemen in “The pool of death”.

Omdat Sportcafé de Slag zijn deuren om 20:00 uur moet sluiten zal de HDO dit uitwijken naar café ’t Kreugje. Eigenaar Van de Pol: “We zijn verheugd dat we als host mogen optreden tijdens deze finale. Mede omdat wij zelf nog een deelnamer in de gelederen hebben. Joost heeft nog een gaatje weg te poetsen hopelijk kan het thuis voordeel hem een zetje in de rug geven.”

Live stream

Naast de vaste stamgasten zal ’t Kreugje geen plaats bieden aan massaal toestromend publiek. Om fans toch de mogelijkheid te geven om de spannende slot avond te volgen zal deze uitgezonden worden op YouTube. P van den Berg zal daarbij als gastheer fungeren en voert nog gesprekken met een eventuele sidekick.