Opzet en eerste namen StayHome League bekend

“Ik hoop dat ik het niet verleerd ben”

Door een ernstige blessure rolde “Swoosh” Willemsen in het trainersvak en niet zonder succes. De huidige trainer van SC Hoevelaken A1 behaalde met verschillende jeugd team succes.

Om zich ook intellectueel te ontwikkelen is de Spa Rood lieverhebber zich bezig gaan houden met het darten. Ook hier verloopt zijn carrière niet zonder succes. Met een 3de plaats tijdens de Masters en finale plaatsen tijdens het Kick-off event en de StayHome League behoort hij tot de absolute top.

Een hoofdpijs ontbreekt echter op zijn palmares maar komdende vrijdag kan Dennis een grote stap in de goede richting zetten. Maar eenvoudig zal dit niet zijn, want sinds zijn laatste officiele wedstijd, ruim een jaar geleden, heeft Swoosh geen pijl meer aangeraakt.

Er daar ligt volgens zijn concurrentie het gevaar. “Willemsen is een goede speler maar wel één dit het moet hebben van zijn vaste worp. Als het automatisme uit zijn spel is verdwenen kan iedereen het hem lastig maken.” aldus Joost van den Heuvel. Ook Maarten Julsing ziet kansen: “Als die bourgondier deze zomer wat minder op het Overbos had gelegen had ik me zorgen gemaakt. Nú is het inpakken en weg wezen.”

Of ’the man with a mission’ de afgelopen maanden te veel de vruchten van het leven heeft geplukt zal volgende week vrijdag om 20:00 uur moeten blijken.