Inschrijving HDM ’19

Inschrijving HDM ’19

Geef je op voor ‘De Hoevelaken Darts Masters’ en wie weet ben jij na 8 avonden de darts master van Hoevelaken.

Voor wie?

Ben je een beginnende prof darter die met regelmaat de grote 1 of 5 raakt wanneer hij op triple 20 mikt. En eindigen je pogingen om uit te gooien vaak bij dubbel 1?

Dan is dit je kans om je dart carrière van professionele glans te voorzien. Pullen bieren, joelende mensen etc. Alle ingrediënten zijn aanwezig.

Wat gaat er precies gebeuren?

Acht avonden lang wordt er gestreden om 1 fel begeerde cup.

Aan het einde van iedere avond wordt er een ranglijst op gemaakt aan de hand van de overwinningen die je die avond hebt geboekt. Je positie op deze ranglijst bepaald het aantal punten dat je deze avond hebt behaald. (zoals ook bij bijv. Formule 1 wordt gedaan.)

De punten van je beste 5 avonden worden bij elkaar opgeteld en vormen je definitieve aantal punten.

Doordat alleen je beste 5 avonden mee tellen en je 3 slechte avonden worden weg gestreept heeft het geen rampzalige gevolgen als je 3 avonden skipt. Ideaal voor darters die thuis niets te zeggen hebben.

Wie over zijn beste 5 avonden het hoogste punten aantal heeft behaald mag zich ‘De Dart Master van Hoevelaken’ noemen.

Waar

Alle wedstrijden worden afgewerkt in het romantische darts cafe De Slag te Hoevelaken. Ook voor publiek zijn er voldoende plaatsen beschikbaar.

Wanneer

Avond 1: 8 maart
Avond 2: 22 maart
Avond 3: 5 april
Avond 4: 19 april
Avond 5: 3 mei
Avond 6: 17 mei
Avond 7: 31 mei
Avond 8: 7 juni
Alle avonden starten om 8 uur.

LET OP: Je kan dus iedere avond komen, en dan worden je 3 slechtste avonden weg gestreept. Maar je kunt bijv. ook 3 avonden niet komen, deze avonden tellen dan als 0 punten en zullen dus als je slechtste avonden worden weg gestreept.

Hoe kan ik mezelf opgeven?

Door een bericht te sturen via Facebook naar de Wiekwerpers. Ook kun je Edwin de Jong of Dennis de Haas een app-je te sturen. Telefoon nummers kun je vast wel via via regelen.

Kosten?

Er zal een klein bedrag gevraagd worden voor deelname (bijv. €7,50). Dit is puur voor de aanschaf van materiaal zoals prijsbekers en eventueel extra dartborden. De kosten hiervoor zullen gedeeld worden door het aantal deelnemers.

Overige informatie

Later zal er meer informatie bekend worden over gemaakt over de spel opzet zoals de lengte van wedstrijden etc. Gedacht wordt aan een aantal korte wedstrijden van 3 legs per speler per avond. Maar hier is verder nog geen definitieve informatie over. Wel staat vast dat er niet met koppels wordt gegooid. Het gaat dus om een Heren Single Event.

Verder nog vragen?

Reageer gerust.