Publiek de grote winnaar bij clash tussen “het Kreugje” en Café Lobbes.

Dat Bob Noordzij al vanaf maandag geen oog had dichtgedaan was duidelijk te merken in de eerste single partij tegen Pino van Doornik Jr. Met speels gemak veegde van Doornik een geirriteerde en hulpeloze Noordzij volledig van het bord.

Met een 3-1 nederlaag voor “het Kreugje” wist Dion Boekhout dat er gewonnen moest worden van Robert Withaar de Jong. Dat Harmen (bijnaam voor intimi, red.) de weken hiervoor andere sporten had beoefend was duidelijk te merken. Waar normaal de tripples en dubbels als een zonnetje lopen bleek de dubbel 1 uiteindelijk toch te machtig. Na een spannende wedstrijd trok Dion Boekhout de wedstrijd over de streep met een 3-2 overwinning.

Daarna was het de beurt aan Rik van de Pol tegen Martin Schreuders, Rik, enigszins geintimeerd door Lobbes die aan zijn slipje had gesnuffeld, bleek ijskoud te zijn op de eerste dubbel. Voordat Schreuders warm was gegooid pakte hij de eerste check die hij kreeg. Schreuders kwam de klap niet meer te boven en moest met 3-1 het onderspit delven.

Hierna was er enige consternatie over de 4e single partij. Chairman of the board, druk bezig op Habbo Hotel, moest gebeld worden om opheldering te geven over de reglementen. Uiteindelijk stond captain van Doornik op die onder het toeziend oog van Pino SR nu Dion Boekhout een pak slaag gaf. Met 3-0 mocht Boekhout, enigszins van slag door een nat avontuur in zijn slaapkamer, weer gaan zitten.

Het toetje van de avond waren de koppelwedstrijden. Het duo Boekhout/Noordzij nam het op tegen van Doornik/Withaar de Jong. Vooral Noordzij was zeer gebrand op een overwinning tegen zijn manager Withaar de Jong. Extra pikant omdat er die dag erna om 08:30 een functioneringsgesprek op de agenda stond. Noordzij was erop gebrand om te laten zien dat hij een echte doorzetter is en kon een traantje niet verstoppen voor de fans na een 3-2 overwinning.

Van Doornik & Schreuders mochten vervolgens de avond afsluiten tegen Noordzij & Boekhout. Café Lobbes maakte het voor de fans nog enigszins spannend maar wisten na 1 leg al dat deze wedstrijd gewonnen werd. Met 3-1 werd het krachtsverschil keurig uitgedrukt.

Al met al was iedereen content met een 3-3 gelijkspel en werden er tussen de teams nog mooie tips over flights, trainingsschema’s en darteritus uitgewisseld. Stay safe!

Bekijk de standen in de groep