Sensationele stunt tijdens StayHome League

Vrijdagmiddag was de spanning in Hoevelaken voelbaar. Politie auto’s surveilleerden door de straten en mensen hielden kinderen binnen. Dat alles omdat ’t Kreugje niet alleen aartsrivaal Café Lobbes op bezoek kreeg maar ook het sterren team van Majestic Five 2.

Een prachtig affiche voor een avond darts en één ding stond volgens de bookmaker op voorhand al vast. Een eenvoudige overwinning voor het Majestic van De Haas, Willemsen en Kok. Logisch ook want samen wonnen De Haas en Kok het dart toernooi van SC Hoevelaken en werden tweede op het Hoevelaken Open. Dennis Willemsen behaalde een 2de en 3de plaats op de Masters en stond in de finale tijdens de HDO opening. Bovendien won Dennis de Haas de vorige editie van de StayHome League. Kortom een onevenaarbare erelijst.

Maar er zijn van die avonden, denk aan Nederland – Spanje of Real Madrid – Ajax, dat alles anders loopt. De avond begon met een overwinning van Willemsen op Aron Kok maar daarna begon de complete walk-over van ’t Kreugje 2, ingeleid door een knappe 3-2 zege van Colin Elverding op De Haas. Vervolgd door twee spectaculaire 3-0 overwinningen van Van den Heuvel en Robin Elverding op respectievelijk Niels Kok en Willemsen. Maar de gif beker moest nog verder leeg voor Majestic ook in beide koppel partijen werden zij door ’t Kreugje 2 opzij gezet (3-1 en 3-2).

Maar de thuis ploeg was de sensatie nog niet te boven of de volgende tegenstander drong al aan. Het verslag van deze wedstrijd volgt zodra Dhr. Schreuders is ontwaakt.