StayHome League finale in de Haen gespeeld

Gesprekken tussen de HDO en Grandcafé de Haen zijn positief uitgepakt, met als uitkomst dat de finale van de StayHome League op 17 juni in de Haen gespeeld zal worden.

Na de onvergetelijke halve finales in ’t Kreugje was de HDO al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie voor de finale. Stagemanager Maarten Julsing is erg tevreden dat de organisatie uiteindelijk is uitgekomen bij de Haen. “Ik ken de accommodatie goed vanuit het verleden. Niet alleen als medewerker maar ook als klant. De locatie bied mogelijkheden en past bij de chique uitstraling van de HDO en geeft extra elan aan zo’n finale.”

De stage manager zelf zal met zijn team de Wiekwerpers een oude bekende tegen komen in de finale. Aron Kok die met ’t Kreugje de finale bereikte kent Julsing persoonlijk. Kok: Ik ben bekend met de reputatie die Julsing in de Haen heeft opgebouwd. Als er tijdens de finale ook ‘rakentjes’ worden geserveerd heb ik nog een drukke avond voor de boeg. Maar met een beker in de hand fiets ik graag een extra patrouille rondje door het dorp.”

De finale gaat 17 juni om 20:30 van start in de kelder van de Haen. Publiek en spelers zijn vanaf 20:00 uur welkom in de feestzaal.