Sven redt HDO eer

Sven redt HDO eer

De HDO is nog altijd niet terug van zomerreces zodoende kon de selectie van SC Hoevelaken 2 afgelopen vrijdag gebruik maken van dart-accommodatie De Slag.

De spelers, waaronder enkele HDO leden, speelden een onderling koppel-toernooi. De dart koppels waren onderverdeeld in twee poules, de winnaars hiervan stroomde direct door naar de finale.

Één van de grootste namen op de deelnemerslijst was John Kok. Maar de kers verse vader leek iets te veel last te hebben van slapeloze nachten, met zijn maatje Lars kwam hij niet verder dan een 2de plaats in de groep. Ook Ramon Geijtenbeek werd vroegtijdig uitgeschakeld. Alleen Sven van den Heuvel hield de eer van de HDO hoog en bereikte met zijn team genoot Tim Valkgoed de finale. In die finale speelde het tweetal voortreffelijk en wisten eenvoudig van Frits en Jelle te winnen en zo de titel op hun naam te schrijven.

“Het was een fantastische ervaring. Ik kom pas net kijken in het darten maar Sven met zijn ervaring gaf me zoveel vertrouwen dat alles goed viel.” aldus Tim Valkengoed. Sven is niet de enige HDO speler die het jonge talent op moeilijke momenten bijstond. Zo vertelde Valkengoed: “Ik heb als kind heel veel op YouTube gekeken naar Dennis Willemsen. Het is echt een geweldige speler en altijd een voorbeeld voor me geweest. In de finale schoot wel door mijn hoofd dat ik in zijn voetsporen zou kunnen treden.”