’t Kreugje in finale voordeel door tropische temperaturen

De temperaturen blijven de afgelopen dagen flink stijgen en daar hoopt het dartteam van café ’t Kreugje vanavond in de StayHome League finale voordeel uit te halen.

Ondanks dat het in de voormalig atoom kelder van de Haen redelijk koel blijft zal er gebruik gemaakt worden van een airconditioning systeem. Dit is uitermate gunstig voor de gebroeders Elverding die van huis uit gewend zijn om in die hoedanigheid te spelen. De door de kou samen getrokken vingers, een lichte bries die de pijl wat extra vaart mee geeft, het voelt voor de jongens als thuis komen.

Ook valt niet uit te sluiten dat spelers op slippers of espadrilles aan zullen treden. Ook dit kan als voordeel voor ’t Kreugje worden gezien want Colin Elverding speelde noodgedwongen door een blessure in de groepsfase ook op slippers. De dunnere zool zal voor hem dus niet onwennig aanvoelen.

Bovendien kampen de Wiekwerpers met personele problemen. John Kok kan ieder moment vader worden en ook Milan van den Hoeven moet de finale verstek laten gaan.

Of het ’t Kreugje gaat lukken het voordeel om te zetten in de eerste hoofdprijs uit de clubgeschiedenis en Dennis de Haas op te volgens als winnaars van de StayHome League is vanavond om 20:30 uur te zien op de livestream of live in de kelder van de Haen.