’t Kreugje sluit jaar af met vuurwerk

In voorbereiding op de StayHome League II werden er gisteravond selectie wedstrijden gespeelt in ’t Kreugje. Om een plaats in de hoofdmacht te verwerven lieten de spelers zich van hun beste kant zien.

Deze onderlinge strijd leverde vuurwerk op met als klapstuk maaar liefst twee 180-ers. Om 22:18 kwamen via de socials de eerst signalen door dat Joost van den Heuvel als eerste speler een 180 score op het bord zette in zijn stam café. En 1 uur en 40 minuten later op de avond volgende het bericht dat ook “The butcher” Bob Noordzij de maximaal score in het bord had geprikt.

Beide spelers zullen op een bordje vereeuwigd worden in het café. Naast dit mooie eerbetoon troffen de jongens omstreeks middernacht nog een mooie verrassing aan. Namens Jumbo Van Altena werden er twee heerlijke kratjes Heineken bij ’t Kreugje afgeleverd.

Een mooi jaar

De 180-ers zijn mooie kroon op een succesvol jaar voor ’t Kreugje. Naast de oprichting debuteerde maar liefst 3 spelers op de Masters. De competitie waar ook team genoten Noordzij en Van den Heuvel dit jaar succes boekte. Noordzij met een knappe overwinning op ster spelers Willemsen en Van den Heuvel door zich te plaatsen voor de finale avond. Oprichter Van de Pol sprak mooie woorden: “Dat mijn kindje zo snel volwassen zou worden had ik vooraf niet durven dromen.”

Van den Heuvel checkt met bull op finale avond Darts Masters.