“The Heat” is on!

“The Heat” is on!

Door speelronde 2 als beste af te sluiten staat Arjan “The Heat” Timmer samen met Niels Kok aan kop in het klassement.

Alleen de eindzege zal voor Timmer zaligmakend zijn. Maar om uiteindelijk kampioen te worden moet hij wel een verschil in punten maken. Een beter leg saldo of meer overwinningen is hierin niet voldoende. Dus mocht de stand zo blijven dan zou dit een beslissingswedstrijd betekenen.

Maar dat Timmer als enige speler nog geen wedstrijd heeft verloren geeft hem veel zelfvertrouwen. Timmer sprak zijn vertrouwen uit. “Nu ik gedeeld aan de leiding ga weet ik wat ik moet doen, deze leiding niet meer uit handen geven. Door mijn baan als loodgieter weet ik als geen ander hoe je met leidingen om moet gaan dus Niels Kok kan zijn borst nat maken.” Arjan Timmer eindigde zijn gesprek met de woorden: If you can’t stand “The Heat” get out of the kitchen!

Veel indruk maakte deze woorden niet op Niels Kok. “De competitie is nog heel lang. We zullen zien wie er aan het einde met die beker in de krant staat. Als je altijd maar de beste bent dan word je soms laks en dat heeft mij een aantal punten gekost.” Zo sprak Niels Kok. Verder gaf Niels dat hij uitkijkt naar een loting waarbij hij en Timmer in dezelfde poule spelen.

Aankomende vrijdag staat competitie ronde 3 op het programma. Of de twee lijstaanvoerders tegen elkaar uitkomen zal dan blijken.