“The Warrior” mist opening

“The Warrior” mist opening

Een ongelukkige Robert Withaar de Jong mist het Kick Off Event door een sleutelbeen blessure. Vorige maand maakte de darter de keuze om voortaan met links te gaan gooien.

Een goed besluit want zijn voorbereiding naar het Kick Off Event verliep voortvarend. Tot hij afgelopen week zijn sleutelbeen brak, uitgerekend die van zijn nieuwe werparm. Of Withaar op tijd fit is voor de start van de Masters is nog onzeker, wel is zeker dat hij het Kick Off Event mist.

Naar een vervanger hoefde het razend populaire HDO niet lang te zoeken. Van alle gegadigden koos het bestuur unaniem voor André van de Bunt. Een logische keuze want Bunt is een zelfde type speler. Bunt zelf reageert: “Robert is een goede collega darter van me. Maar je bent ook sportman dus na de mededeling dat Withaar uit was gevallen zag ik direct kansen.”

Na het Kick Off Event starten de Hoevelaken Darts Masters. Of André van de Bunt zich ook mag op gaan maken voor dit toernooi is nog niet bekend. Er lopen gesprekken tussen de bond en Van de Bunt.

Spelersprofielen:
Robert Withaar de Jong
André van de Bunt