Van ‘t Hof sprakeloos na winnen TOTO

Van ‘t Hof sprakeloos na winnen TOTO

Het kon bijna niet meer mis voor André van de Bunt in de TOTO van de StayHome League.

Van de Bunt en Nils van ‘t Hof gingen nek aan nek in het klassement maar omdat beide spelers hun centen hadden ingezet op Dennis de Haas was het zeer onwaarschijnlijk dat Van de Bunt zijn lichte voorsprong nog weg zou geven.

Er was echter nog één scenario mogelijk voor Van ‘t Hof, hij voorspelde namelijk een 180’er. Iets wat Van de Bunt niet zag gebeuren. En uitgerekend die werd zaterdag gegooid. En zo mag Nils van ‘t Hof zich die nieuwe eigenaar noemen van een heerlijk vers kratje bier.

De HDO ging bij de dartskenner langs maar Nils zelf was te emotioneel om voor de camera te verschijnen. “Woorden schieten te kort, ik ha nergens meer op gerekend.” aldus Nils die verder sprakeloos was. Zijn ouders, die Nils altijd hebben gesteund in zijn gok parktijken, konden wel voor de camera verschijnen.

Frouwkelien: ”Van huis uit is het U2 en Feyenoord dat de klok slaat. Dat Nils zich als dartskenner op de kaart heeft gezet heeft hij dus volledig op eigen kracht gedaan. Hier ben ik als moeder apen trots op.”

Erik (Gerrit): ”Zelf ben ik ook HDO fan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de StayHome League op de voet gevolgd heb. De voorbeschouwingen van Schreuders zijn voor mij het hoogte punt van de week, daar kijk ik echt naar uit. Ik ben een sport fanaat maar mijn interesse in darten ben ik verloren door het gehuil van Dhr Van Barneveld. De beste man was postbode en verdient nu goed geld met darten. Hij zou met een brede grijs voor de camera moeten verschijnen. Maar enige dat we zien is een huilende Van Barneveld die alles de schuld geeft van zijn nederlagen, behalve zich zelf. Ik vraag me dan af hebben ze in Den Haag geen spiegels? Maar dankzij de HDO verheug ik me weer op een avondje darten kijken en stiekem juich je dan toch voor de spelers waar je zoon zijn geld op heeft ingezet. Blijkbaar heeft het geholpen.”

Wat Van ‘t Hof met het kratje gaat doen is nog onduidelijk.