Wedstrijden van donderdag verplaatst naar woensdag

Wedstrijden van donderdag verplaatst naar woensdag

De wedstrijden die voor aankomende donderdag op het programma staan zullen aankomende woensdag gespeeld worden. Het betreft Maarten Julsing tegen Pino van Doornik jr. en Wilmar van der Gugten tegen Robert Withaar de Jong.

Fraai affiche

Aanstaande woensdag dus staat er weer een fraai affiche op het programma in de Stay Home League of Darts: Pino van Doornik ontmoet dan Maarten Julsing.

De naam van Maarten Julsing is een bekende binnen de HDO, al jaren schuurt hij tegen de top aan met zijn strakke werptechniek. Echter, de kroon op zijn werk ontbreekt en daarom is ’the Elf’ gefocust om vanaf woensdag iets tastbaars neer te gaan zetten in de Stay Home League.

Julsing is de huidige nummer 7 van ’the Order of Merit’ maar koopt daar dus niks voor: ‘nee’ spreekt hij nuchter, ‘die plek doet mij niet zoveel. Het enigste wat ik kan en moet doen is toegroeien naar mijn oude niveau. Focus is daarbij een belangrijk aspect en misschien is een setting zoals deze (geen publiek red.) wel bevorderend voor het resultaat. Ik denk dat focussen beter kan.’

Maar zo denkt zijn tegenstander natuurlijk ook. Jeroen van Doornik (beter bekend als Pino) staat voor zijn langverwachte debuut binnen de HDO en wat zou er mooier zijn dan, net zoals die andere debutant, meteen winnen van een top 10 speler? ‘Je zult het niet zeggen maar ook ik ga nuchter deze pot in. En ik wil wat laten zien aan de kijkers thuis gezien mijn langverwachte debuut. In een wedstrijd vanaf 301 krijgt iedereen kansen, ik zou niet weten waarom ook ik niet een stunt neer kan zetten.’

De wedstrijd is op aangeven van de spelers verplaatst van donderdag naar woensdag:
Jeroen ‘Pino’ van Doornik JR – Maarten Julsing (7)
Woensdag 20 mei, 21:00 uur
Volg de wedstrijd live via Youtube en Facebook en vergeet je niet te abonneren zodat je niks mist van de HDO DARTS.