FAQ


VERHUREN JULLIE DART BANEN?

Ja, dit is mogelijk. De HDO heeft 3 mobiele dart banen die te huur zijn. Deze zijn inclusief pijlen te huur en kunnen op locatie bezorgd worden. Ook kun je de banen in Sortcafé De Slag klaar laten zetten.

HOE GOED MOET IK ZIJN?

Niet. Het niveau tijdens evenementen van de HDO is relatief laag. Top spelers gooien gem. 50-60 (per 3 pijlen) maar er zijn genoeg spelers die gem. rond de 30 gooien.

KAN IK ZELF EEN TOERNOOI OP ZETTEN?

Als je graag zelf een eenmalig of terug kerend toernooi op wil zetten voor bijv. jou sportvereniging of vriendengroep dan kan dat. Neem hiervoor contact op met Spotcafé De Slag of de HDO. Je kunt de volledige organisatie uit handen geven maar het is bijv. ook mogelijk om alleen van het materiaal gebruikt te maken.

KAN IK MIJN VRIENDENGROEP AANMELDEN?

Je kunt je als vriendengroep (dartclubje) aanmelden. Het volledige team worden dan op de spelers pagina van de website vermeld. Ook word de club dan uitgenodigd voor alle HDO evenementen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wel beslist een ballotagecommissie of je dartclub binnen de HDO cultuur past.

HOE KAN IK LID WORDEN?

Door je in te schrijven via onze website. Je aanvraag word dan in behandeling genomen. Je ontvangt automatisch bericht zodra je aanvraag is verwerkt. Indien je bent toegelaten word je profiel op de website geplaatst en heb je voorrang voor deelname aan onze toernooien.

WANNEER WORD ER GESPEELD?

In het toernooicenter kun je alle wedstrijden en toernooien van de HDO vinden.

WAAR WORD ER GESPEELD?

Hoofdzakelijk vinden al onze evenementen plaats in Sportcafé De Slag. In aankondigingen vermelden wij sowieso altijd de speellocatie.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Een inschrijving bij de HDO is kosteloos. Er zijn alleen kosten verbonden aan toernooi deelname. De tarieven hiervoor verschillen per toernooi maar zijn relatief laag.

WAT WORD ER VAN LEDEN VERWACHT?

Gezelligheid. Verder zit je als lid nergens aan vast.

KAN IEDEREEN DEELNEMEN AAN EEN TOERNOOI?

Wij organiseren open toernooien en gesloten toernooien. Tijdens gesloten toernooien waaronder de HDM kunnen alleen leden deelnemen. Wel kun je als introducé gevraagd worden om mee te spelen. Aan de open toernooien kan iedereen deelnemen zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Bij open toernooien hebben leden voorrang om zich in te schrijven.