Sponsoren

Minicar-Parts

Marktleider in de verkoop van Brommobiel onderdelen. Minicar-Parts is importeur van alle merken brommobiel onderdelen dus voor ieder onderdeel ben je aan het goede adres. Ook voor advies over het vervangen van slijtdelen of andere vragen omtrent brommobiel reparaties kun je bij Minicar-Parts terecht.

www.minicar-parts.nl

Niemeijer Amersfoort BV

Niemeijer Amersfoort BV is een leverancier van kleding voor de voedselindustrie. Bij bedrijfskleding denk je misschien aan een t-shirt met logo. Maar Niemeijer BV gaat veel verder dan dat. Wat dacht je van laarzen of klompen voor in een slagerij of handschoenen voor in een slachthuis. Daarom is Niemeijer BV al 25 jaar een begrip in de voedingsindustrie.

www.niemeijeramersfoort.nl

Stukadoorsbedrijf Geurtsen

Dave Geurtsen heeft een groot netwerk in de regio Amersfoort, Hoevelaken, Voorthuizen, Putten, Achterveld en Leusden. Door snelle levertijden is hij in staat opdrachten op korte termijn op te leveren. Zo blijft u niet lang in de rommel zitten. Bovendien zorgt stukadoorsbedrijf Geurtsen altijd voor goede afterservice.

www.stukadoorsbedrijfgeurtsen.nl

Sportcafé De Slag

Voor feesten, bbq’s, kinderfeestjes of het organiseren van andere activiteiten is De Slag de ideale locatie. Het afgelegen café beschikt over een schitterend terras, ook wel ‘de verborgen parel van Hoevelaken’ genoemd. Dit terras beschikt over buiten bar, midget golf baan en kippenren.

www.sportcafedeslag.nl

Ook sponsor worden?

Neem contact op met M. Schreuders!